Lån til MC med lav rente

LånegiverFinansieringNom. renteNedbetalingSøknadsskjema
Lendo billån100%Fra 6,99 - 12,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 11,45%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 195 169.

Enten man har kjørt motorsykkel i alle år og trenger et lån til kjøp av ny sykkel, eller nylig har sett den populære TV-serien “Sons of Anarchy” og blitt inspirert til å skaffe seg en tohjuling med motor, så finnes det mange gode alternativer der ute for å finansiere oppkjøpet. Man kan nemlig velge og vrake i ulike lånetyper når man skal låne til MC, men der forskjellene på rentenivået kan være stort. Vi anbefaler derfor at man gjør grundig research før man bestemmer seg for hvor man søker.

Lånene med den laveste renten

Vi antar at de fleste som låner penger i banken ønsker å betale minst mulig i renter og gebyrer. Vi vil påstå at du som leser dette sier deg enig i den påstanden. Og hvor finner man de billigste lånene til motorsykkel? Jo, som regel er dette gjennom forhandlere av motorsykler. Hvis man kjøper en ny eller brukt sykkel gjennom en forhandler, så vil man gjerne med på kjøpet få en god låneavtale via en av forhandlerens samarbeidende banker.

Men det er ikke alle som er kredittverdige, eller har muligheten til å kjøpe MC hos en forhandler. Da får man heller ikke tilgang til disse gunstige lånene, og må se seg om etter andre alternativer. En annen ting verdt å nevne er at slike MC-lån ofte krever en egenkapital også, gjerne opp mot 35 prosent i enkelte tilfeller. Hvis man da trenger fullfinansiering av en motorsykkel, så er dette altså ikke noe alternativ. Hvilke andre muligheter har man da?

Lån til MC uten sikkerhet med lav rente

Det mest gunstige i de fleste tilfeller vil være dersom man kan låne uten å måtte ha egenkapital, eller ved å stille bolig som sikkerhet for lånet. De fleste MC-lån hos forhandlere krever en av delene, men det finnes også usikrede lån på markedet. Disse kalles gjerne for enten forbrukslån eller for MC-lån, men krever verken sikkerhet eller egenkapital. Ulempen med dette er at renten blir noe høyere enn de gode forhandlertilbudene vi snakket om tidligere her, men allikevel er det ikke noe problem å skaffe seg et lån med en effektiv rente på under 10 prosent.

Og for en typisk motorsykkel – i alle fall brukt – så koster den kanskje mellom 100 til 200 000 kroner. Med en effektiv rente på rundt 9 prosent så vil ikke dette utgjøre alt for mye i renter og gebyrer per år. Tar man et eksempel på en motorsykkel til rundt 100 000 kroner, så vil det kun bli 9000 kroner per år i renter og gebyrer. Eller godt under 1000-lappen i måneden – og det er helt sikkert en sum det er verdt å betale for å oppfylle drømmen om motorsykkel?

Uansett hvilken type lån du søker om til kjøp av MC, så er det viktig å søke hos flere aktører. Det er nemlig store renteforskjeller i markedet og for å være sikker på at du sparer mest mulig penger er det viktig å sammenligne priser før du tar opp lån.

Les også...

Lån til motorsykkel

Lån til motorsykkel

De fleste som skal kjøpe seg nytt kjøretøy, det seg være en bil (sjekk billån her), båt eller en motorsykkel, har behov for å låne penger for å finansiere kjøpet. Ikke så rart, ettersom man ofte må ut for x antall hundretusener for slike doninger. Men hvilke typer motorsykkellån finnes det der ute, og er…

Billige MC-lån

Lån til motorsykkel

Har du lett og lett på nettet etter et billig MC-lån, men enda ikke klart å finne det helt store? I en jungel av lånetilbydere, ulike rentebegreper og fristende annonser, kan det være vanskelig å velge det riktige lånet. Så lenge man vet hva man skal se etter så behøver det ikke nødvendigvis å være…

De beste lånene til motorsykkel

MC-lån

Skal du låne penger for å kjøpe motorsykkel, så er det flere punkter ved lånet du bør tenke på. De fleste vil nemlig tenke at lavest mulig rente er det som ene og alene er avgjørende, men i realiteten er det flere ting som gjør et lån bra eller dårlig. For eksempel om man er…

Renter på lån til MC

Sammenlign lån til MC

Når man skal kjøpe seg motorsykkel og trenger lån til dette, så finnes det flere ulike typer lån man kan velge mellom. Hva som er den beste løsningen for deg avhenger litt av dine disponible midler, kjøpesum på motorsykkelen og om du handler privat eller fra forhandler. De desidert beste lånene til MC med lavest…