Billige MC-lån

LånegiverFinansieringNom. renteNedbetalingSøknadsskjema
Lendo billån100%Fra 6,99 - 12,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 11,45%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 195 169.

Har du lett og lett på nettet etter et billig MC-lån, men enda ikke klart å finne det helt store? I en jungel av lånetilbydere, ulike rentebegreper og fristende annonser, kan det være vanskelig å velge det riktige lånet. Så lenge man vet hva man skal se etter så behøver det ikke nødvendigvis å være vanskelig å peke ut de billigste MC-lånene – vi skal nå vise deg hva du bør se etter!

Ulike krav gir ulike rentevilkår

Renten på et MC-lån bestemmes i stor grad av hvor “bra” lånet er for øvrig. Kan man for eksempel stille med egenkapital (som regel på 35 prosent), så vil dette bidra til at renten reduseres drastisk. For å ta et konkret eksempel så vil et fullfinansiert lån ofte ligge på rundt 10% effektiv rente, mens hvis man stiller med egenkapital så vil renten være omtrent halvparten.

Derfor blir det litt opp til deg selv hvor billig MC-lån du får, avhengig av din egen økonomi og hva du kan “friste med” ovenfor banken. Allikevel har konkurransen blitt såpass stor i disse dager at det er mulig å skaffe seg et usikret MC-lån til en effektiv rente på under 10 prosent, noe som absolutt kan være forsvarlig for en middels stor lånesum som betales ned over en rimelig tidsperiode.

Må banken ta pant i sykkelen?

Mange tror at banken automatisk tar pant i sykkelen dersom man tar opp et billig MC-lån. Dette er ikke tilfellet, og det kommer veldig an på hvilken avtale man får hos banken. Mange tilbydere i dag av usikrede lån kommer ikke til å ta pant i motorsykkelen, ettersom disse lånene ofte ikke er spesifikke for MC. Det betyr at man i praksis kunne ha brukt det samme lånet til å ha kjøpt seg hva som helst annet enn en motorsykkel, og banken bryr seg derfor ikke om verken pant eller forsikringskrav.

Slike fordeler kan være gunstige for mange, slik at man ikke bare bør tenke på at renten skal være lav. For mange vil det være viktig at man kan låne 100 prosent av kjøpesummen, at det ikke stilles noen krav til hvilken forsikring man skal ha, og at man ikke nødvendigvis må innfri lånet før man selger sykkelen videre i fremtiden. Renten blir altså noe høyere, men samtidig får man med seg en del andre fordeler på kjøpet.

Hvor mye vil et billig MC-lån koste?

Vi kan sette opp et konkret eksempel på et typisk motorsykkellån slik at du danner deg et visst bilde av hva et usikret MC-lån kommer til å koste. Ser vi for oss at du kjøper en brukt motorsykkel på FINN.no for den nette sum av 120 000 kroner, der du finansierer hele kjøpet med lånte penger, så blir regnestykket slikt:

Lånebeløp: 120 000 kr – nedbetalt over 5 år med en effektiv rente på 14% – gir en totalsum på 2685 kroner i måneden. Dette inkluderer både renter, gebyrer og avdrag. Det er kanskje en spiselig sum for å oppfylle drømmen om motorsykkel?

Les også...

Lån til motorsykkel

Lån til motorsykkel

De fleste som skal kjøpe seg nytt kjøretøy, det seg være en bil (sjekk billån her), båt eller en motorsykkel, har behov for å låne penger for å finansiere kjøpet. Ikke så rart, ettersom man ofte må ut for x antall hundretusener for slike doninger. Men hvilke typer motorsykkellån finnes det der ute, og er…

Lån til MC med lav rente

MC-lån

Enten man har kjørt motorsykkel i alle år og trenger et lån til kjøp av ny sykkel, eller nylig har sett den populære TV-serien “Sons of Anarchy” og blitt inspirert til å skaffe seg en tohjuling med motor, så finnes det mange gode alternativer der ute for å finansiere oppkjøpet. Man kan nemlig velge og…

De beste lånene til motorsykkel

MC-lån

Skal du låne penger for å kjøpe motorsykkel, så er det flere punkter ved lånet du bør tenke på. De fleste vil nemlig tenke at lavest mulig rente er det som ene og alene er avgjørende, men i realiteten er det flere ting som gjør et lån bra eller dårlig. For eksempel om man er…

Renter på lån til MC

Sammenlign lån til MC

Når man skal kjøpe seg motorsykkel og trenger lån til dette, så finnes det flere ulike typer lån man kan velge mellom. Hva som er den beste løsningen for deg avhenger litt av dine disponible midler, kjøpesum på motorsykkelen og om du handler privat eller fra forhandler. De desidert beste lånene til MC med lavest…