Vurdere du å bytte ut fossilt drivstoff med elektrisitet?

Ja – det er ikke å legge skjul på at Elbiler begynner sakte men sikkert å få et godt fotfeste her til lands. Det gjelder for øvrig ikke bare her hjemme i Norge, men ellers i andre land i Europa også. Det sies at innen 2030 så vil produsenten slutte å produsere biler som går på fossilt drivstoff. Da betyr det slutten på nye modeller av de bilene vi har nå som går på bensin og diesel. Det sies at det å bytte fra fossilt drivstoff til elektrisitet vil være meget miljøvennlig, noe som forøvrig stemmer.

Siden Elbiler inntok markedet har de gjennom de få årene de har eksistert kommet seg meget langt når det gjelder teknologi og utviklingen av dem. Alle har jo hørt om Tesla og Elon Musk, og Tesla er vel kanskje en av de aller mest populære merkene av elbiler i skrivende stund. De siste modellene fra Tesla har fått mye oppmerksomhet og skryt via brukere og media. De er både pene å se på , praktiske, har en god rekkevidde og er proppfull av det aller siste innen teknologi.

Går rundt og  leker med tanken på å investere i en elbil, så er muligheten så absolutt tilstede. Det er ikke bare Tesla som produserer elbiler. mange av de store kjente bilmerkene som blant annet , Volkswagen, BMW og Toyota produsere nå gode og robuste elbiler.

Selv om elbiler er rimeligere å benytte seg av, så betyr det ikke at prisen på bilene har gått ned. For å skaffe seg seg en splitter ny elbil må man mest sannsynlig gå samme vei som om man skulle ha kjøpt seg en vanlig bil, ved å søke om billån.

Billån tilbydere

Det er ikke noe problem å finne en billån. Det er utallig finansinstitusjoner, både norske og skandinaviske, som kan hjelpe nordmenn som går rundt med en drøm om å eie en ny elbil å oppfylle denne drømmen.

På mange svenske nettsteder er finnes det også forslag over finansinstitusjoner og banker som kan tilby personer lån uten å måtte gå gjennom UC, noe som kalles å låna penger uten UC, og kan sammenlignes med å få lån med betalingsanmerkning. På denne måten vil mange personer som har behov for et billån, kunne sikre seg et lån.

Det finnes mange nettsteder på internett som kan hjelpe oss med å finne den rette finansinstitusjonen. I teorien kan man få avgårde en billån søknad i løpet av 5 minutter. Husk at ved billån gjelder stort sett de samme reglene  som ved alle andre lån: man må være kredittverdig.

Dessverre så har det seg slik at ikke alle i dagens samfunn fyller bankenes og finansinstitusjonenes krav for å kunne få innvilget et billån eller andre lån for den saks skyld. I Norge er det nemlig pålagt at lånetilbydere må utføre en kredittsjekk på sine potensielle lånetakere. Under denne sjekken kan man i løpet av minuttet få svar på om en lånetaker har en god nok kreditscore til å kunne få innvilget et lån.

I sverige for eksempel, finnes det långivere og finansinstitusjoner som man kan søke på uten å få sjekket kreditscoren sin. I Sverige kalles den offentlige plassen man sjekker om en potensielle lånetaker er kredittverdig eller ikke for Upplysningscentralen, ofte kalt UC.