De beste lånene til motorsykkel

LånegiverFinansieringNom. renteNedbetalingSøknadsskjema
Lendo billån100%Fra 6,99 - 12,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 11,45%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 195 169.

Skal du låne penger for å kjøpe motorsykkel, så er det flere punkter ved lånet du bør tenke på. De fleste vil nemlig tenke at lavest mulig rente er det som ene og alene er avgjørende, men i realiteten er det flere ting som gjør et lån bra eller dårlig. For eksempel om man er nødt til å stille med sikkerhet, om banken tar pant i motorsykkelen og hvor lang nedbetalingstid man har.

Hva er et bra motorsykkellån?

For å avgjøre hva som er et bra motorsykkellån kontra et dårlig et, så er man nødt til å se på den individuelle søkerens behov. Et MC-lån med lav rente kan være meget bra siden man sparer en del kroner på det, men hvis et slikt lån samtidig har et krav om 35 prosent egenkapital – og man ikke har oppsparte midler – så er det ikke nødvendigvis et bra motorsykkellån for vedkommende.

På samme måte kan det være ugunstig om banken tar pant i motorsykkelen din, ettersom du da kan sitte igjen med mer lån enn hva du får igjen for sykkelen ved et eventuelt videresalg. Og ikke minst så vil nedbetalingstiden være avgjørende for mange, så det er helt klart flere faktorer man er nødt til å vurdere når man skal søke om lån til motorsykkel.

Sammenligning av vilkår

Den enkleste måten å finne det beste lånet til motorsykkel på, er ved å sammenligne de ulike tilbudene fra flere banker. Da kan du sammenligne punkter som effektiv rente, nedbetalingstid, krav til egenkapital og så videre. Kanskje finner du flere banker som har de samme kravene og vilkårene, men der man ser en tydelig forskjell i renten. Da er det nok totalprisen som blir avgjørende for hva som er det beste lånet.

Man kan enten sammenligne lån via nettsider som gjør dette for deg, eller bruke en låneformidler. Ved sistnevnte så får du videresendt søknaden din automatisk til flere banker samtidig, og sparer på den måten en del tid i forhold til å søke hos mange banker manuelt. Absolutt en løsning som anbefales når man skal søke MC-lån.

Slik får du billigst motorsykkellån

Dersom du synes at det beste lånet skal også være det billigste, så er det den effektive renten du skal se etter. Denne kan variere fra så lite som 4% til så mye som 20%, litt avhengig av hvilken type lån du velger. Det desidert beste lånet får du dersom du søker om lån og kan stille med sikkerhet. Kjøper du motorsykkel fra forhandler, har muligheten til å stille med 35% egenkapital og lar banken ta pant i motorsykkelen, så skal du ikke se bort fra at du får en rente på under fire prosent.

Kan man ikke stille med sikkerhet eller egenkapital, så må man ofte regne med en noe høyere rente – kanskje over 10 prosent. Dette vil uansett kunne være en god løsning, forutsatt at man har økonomi til å betale de rentene og gebyrene som kommer i tillegg til avdragene.

Les også...

Lån til motorsykkel

Lån til motorsykkel

De fleste som skal kjøpe seg nytt kjøretøy, det seg være en bil (sjekk billån her), båt eller en motorsykkel, har behov for å låne penger for å finansiere kjøpet. Ikke så rart, ettersom man ofte må ut for x antall hundretusener for slike doninger. Men hvilke typer motorsykkellån finnes det der ute, og er…

Billige MC-lån

Lån til motorsykkel

Har du lett og lett på nettet etter et billig MC-lån, men enda ikke klart å finne det helt store? I en jungel av lånetilbydere, ulike rentebegreper og fristende annonser, kan det være vanskelig å velge det riktige lånet. Så lenge man vet hva man skal se etter så behøver det ikke nødvendigvis å være…

Lån til MC med lav rente

MC-lån

Enten man har kjørt motorsykkel i alle år og trenger et lån til kjøp av ny sykkel, eller nylig har sett den populære TV-serien “Sons of Anarchy” og blitt inspirert til å skaffe seg en tohjuling med motor, så finnes det mange gode alternativer der ute for å finansiere oppkjøpet. Man kan nemlig velge og…

Renter på lån til MC

Sammenlign lån til MC

Når man skal kjøpe seg motorsykkel og trenger lån til dette, så finnes det flere ulike typer lån man kan velge mellom. Hva som er den beste løsningen for deg avhenger litt av dine disponible midler, kjøpesum på motorsykkelen og om du handler privat eller fra forhandler. De desidert beste lånene til MC med lavest…