Renter på lån til MC

LånegiverFinansieringNom. renteNedbetalingSøknadsskjema
Lendo billån100%Fra 6,99 - 12,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 11,45%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 195 169.

Når man skal kjøpe seg motorsykkel og trenger lån til dette, så finnes det flere ulike typer lån man kan velge mellom. Hva som er den beste løsningen for deg avhenger litt av dine disponible midler, kjøpesum på motorsykkelen og om du handler privat eller fra forhandler. De desidert beste lånene til MC med lavest rente får du ved kjøp av sykkel gjennom forhandler, ettersom de har egne avtaler med bankene. Her skal vi se nærmere på ulike typer lån til MC, og rentenivået på disse lånene.

Lav rente på lån med sikkerhet, egenkapital og pant

Vil du at lånet skal bli så billig som overhodet mulig, så er du nødt til å “gi litt tilbake” til banken. Det største bykset på rentestigen avhenger av om man stiller med egenkapital eller ikke. Mange forhandlere og banker krever at man har minst 35 prosent egenkapital når man skal søke lån til MC (bare sjekk dette lånet fra NAF), men til gjengjeld får man da en mye lavere rente.

Andre faktorer som kan gjøre at renten blir lavere, er dersom banken kan ta sikkerhet på lånet gjennom å få pant i motorsykkelen. Siden dette gir en viss trygghet for banken på at de ikke taper pengene dersom du skulle slutte å betale for deg, så belønnes du med lavere rente. Dette anbefales følgelig med mindre man har en god grunn til å la være.

Låne uten sikkerhet

Har man ikke muligheten til å stille med sikkerhet, eller ikke lyst, så kan det være mulig å søke om et usikret lån til motorsykkel. Dette vil da typisk være et forbrukslån, hvor man kan bruke de lånte pengene til akkurat hva man vil, slik at sikkerhet eller pant i sykkelen ikke er nødvendig. Da er det heller ikke nødvendig med egenkapital, og lånet er sånn sett veldig lett tilgjengelig.

Ulempen er da at renten blir noe høyere enn ved et sikret lån. Et typisk forbrukslån vil ha en effektiv rente på mellom 10 til 20 prosent (avhengig av lånesum, din inntekt og øvrige faktorer), mens et sikret lån til MC kanskje har så lav rente som 5 prosent – eller enda lavere. Her er det altså fordeler og ulemper med begge typer lån.

Slik finner du lånene med lavest rente

Den enkleste måten å finne ut hvilke lån til motorsykkel som har lavest rente, er ved å sammenligne låneprisene fra de største bankene. Dette gjør du enkelt via nettsider som denne, eller kanskje enda enklere ved å søke gjennom en låneformidler som Lendo. Låneformidleren tar imot søknaden din, videresender den til flere banker, og sender deg markedets trolig beste lånetilbud i retur.

På denne måten slipper du å gjøre “jobben” selv, og du kan enkelt se hvilke banker som faktisk har den laveste renten. Er du ikke fornøyd med noen av lånetilbudene, så behøver du naturligvis ikke takke ja. Slike tjenester koster heller ikke noe, og er helt uforpliktende, så man har heller ingenting å tape på å prøve.

Sammenlign lån til MC her

Les også...

Lån til motorsykkel

Lån til motorsykkel

De fleste som skal kjøpe seg nytt kjøretøy, det seg være en bil (sjekk billån her), båt eller en motorsykkel, har behov for å låne penger for å finansiere kjøpet. Ikke så rart, ettersom man ofte må ut for x antall hundretusener for slike doninger. Men hvilke typer motorsykkellån finnes det der ute, og er…

Billige MC-lån

Lån til motorsykkel

Har du lett og lett på nettet etter et billig MC-lån, men enda ikke klart å finne det helt store? I en jungel av lånetilbydere, ulike rentebegreper og fristende annonser, kan det være vanskelig å velge det riktige lånet. Så lenge man vet hva man skal se etter så behøver det ikke nødvendigvis å være…

Lån til MC med lav rente

MC-lån

Enten man har kjørt motorsykkel i alle år og trenger et lån til kjøp av ny sykkel, eller nylig har sett den populære TV-serien “Sons of Anarchy” og blitt inspirert til å skaffe seg en tohjuling med motor, så finnes det mange gode alternativer der ute for å finansiere oppkjøpet. Man kan nemlig velge og…

De beste lånene til motorsykkel

MC-lån

Skal du låne penger for å kjøpe motorsykkel, så er det flere punkter ved lånet du bør tenke på. De fleste vil nemlig tenke at lavest mulig rente er det som ene og alene er avgjørende, men i realiteten er det flere ting som gjør et lån bra eller dårlig. For eksempel om man er…