Refinansieringslån gir deg bedre oversikt

Refinansiering er et ord du kommer til å støte på mange ganger når du ser etter lån på nettet. For noen, kan det kanskje virke som om en lur måte å få deg til å ta enda et lån på, men er det egentlig det? Her ser vi litt nærmere på refinansieringslån og hvordan det kan gi deg bedre oversikt.

Hva er refinansieringslån?

Et refinansieringslån er for deg som allerede har et eller flere gamle lån som du betaler ned på. Faktum er at lånemarkedet endrer seg hele tiden, og dermed er vilkårene du fikk på et lån for flere år siden, kanskje ikke like gode mer. Du stod kanskje i en desperat situasjon og endte med å ta opp et lån med svært ugunstige vilkår. Når man får litt avstand, kan man se at vilkårene ikke var like gode som man trodde, men er det noe å gjøre med?

Det er her refinansiering kommer inn i bildet. I all enkelthet handler det om å samle flere lån i et større lån eller å flytte over et lån fra en bank til en annen, for å få bedre vilkår. En av de største fordelene med et refinansieringslån er at det kan spare deg for både tid og penger. Nå skal vi se litt på hvilke fordeler du får, når du tar et refinansieringslån for å dekke flere lån eller få en ny og bedre avtale.

Fordeler med refinansieringslån

Som overskriften kanskje hentyder, så kan refinansieringslån bidra til å gi deg bedre oversikt. Hvis du har flere gamle lån som ligger og spøker i postkassen hver måned, kan det bli lett å miste oversikten. Når du refinansierer flere lån for å samle dem i et større lån, får du bare en regning å forholde deg til og det er dermed mye mer forutsigbart hva som blir brukt på gjeld hver måned. Det er stressende å føle at man blir bombbardert med regninger og renter som man kanskje ikke har helt oversikt over, og dermed kan refinansieringslån være den løsningen som gir deg bedre oversikt og styr på økonomien.

Det kan også være en del penger å spare på å refinansiere lån. Vet du hvor mye du betaler i renter og gebyrer hver måned til forskjellige låneleverandører og banker? Det er helt sikkert mer enn du må. Når du refinansierer et lån, enten for å få bedre vilkår eller for å samle flere gjeldsposter, så kan du spare et større beløp samlet på færre utgifter og bedre vilkår. Dette i seg selv er verdt den tiden du bør bruke på å finne en god refinansieringsmulighet. La oss se på, hvordan man finner gode muligheter for refinansiering på nettet.

Finn gode muligheter for refinansieringslån online

Det er ikke noen vits i å refinansiere lån bare for å gjøre det. Hvis du for eksempel skal refinansiere billånet ditt, så burde det være fordi du tror du kan få en bedre avtale med en annen bank eller et annet lånested. Det samme gjelder for deg som gjerne vil samle flere stressende gjeldsposter i et større lån. Da er det en god ide å gjøre grundig research og sammenligne flere refinansieringslån, så du er helt sikker på at du velger den leverandøren som kan gi deg de beste lånevilkår.

Eks. på lån fra Loanscouter: Sambla – Eks. 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Det er også viktig at du finner en låneleverandør som er trygg og som faktisk er opptatt av å gi deg en god avtale. Det er ofte låneleverandøren som tar på seg ansvaret for å innfri dine gamle lån og sørge for å samle det hele i et.

Finn en leverandør som kan gi deg det et refinansieringslån online med gode vilkår og ærlige hensikter, ved å sammenligne lån gjennom Loan Scouter.