Lån penger til drømmebilen

Drømmer du om å suse nedover Europa i en ny bil? Er bilferie den ultimative frihetsreise? Hvis dette er tilfellet, så var det kanskje denne sommeren du skulle ta gode venner, eller familien, med på bilferie? Hvis du ikke er en gambler som spiller på casino så er lån kanskje den beste løsningen. En ny bil er dyr, og derfor kan et lån uten sikkerhet være løsningen.

Hvor mange penger kan jeg låne?

Et typisk forbrukslån ligger et sted mellom 1000 til 500.000 kr, og kommer ofte med en nedbetalingsplan på 1-5 år. Hvis du har stabil økonomi, og en gjennomskuelig, og sikker, betalingshistorikk, så kan det løsningen på feriedrømmene, være at du låner penger til en ny bil.

Når du søker om å låne penger, så kan du regne med at lånetilbyderen vil gjennomføre en kredittsjekk av deg. Dette gjør de for å sjekke at alle de informasjonene som du kommer med, er korrekte, samt at de ser om du har eksisterende gjeld. Ut fra disse opplysningene, vurderer lånetilbyderen om du skal få låne det beløpet du ber om, eller ikke. Hvis du har en partner, som du lever sammen med, så har dere også mulighet for å søke om et lån sammen. Hvis dere søker om et lån sammen, så er dere selvfølgelig to om å dele ansvaret for lånet, og også om å betale tilbake lånet innenfor avtalerammene.

Undersøk lånemarkedet grundig

Før du bestemmer deg for om det er en åpen Cabriolet, eller en familievennlig bobil, du skal bruke på bilferien, så kan det være at du skal undersøke lånemarkedet. Det koster selvfølgelig penger når du opptar et lån, og det finnes mange forskjellige lånetilbydere. For å finne det lånet som passer best for deg, så er det derfor en god ide at du benytter deg av en nettbasert sammenligningstjeneste for finansielle produkter, som for eksempel forbrukslån.info. Ved å sammenligne flere lån, så kan du finne den finansieringsmuligheten som passer best til deg.

Et eksempel på lån fra Matchbanker er, et lån fra Klikklan.no, Eff. rente: 26,24%. Beløp: 25 000 kr. o/5 år, kostnad: 17 716 kr., totalt: 42 716 kr.

Det koster ikke noe å benytte seg av en online sammenligningstjeneste, og det er selvfølgelig helt uforpliktende å bruke sammenligningstjenesten. Du bestemmer helt selv om du ønsker å gå videre med et av de tilbudene du får, eller ikke.

Årets ferie- en naturopplevelse fra bilen

Hvis du velger å investere i en bobil, så er fordelen at du har hjemmet i bilen. Det er derfor en lett måte å reise på, hvor du har frihet til å overnatte der som det passer deg. Det kan derfor være en fantastisk måte å se store deler av Europa, og kjøre der hvor man har lyst. En bilferie, kan planlegges ned i detaljene, men du kan også kjøre der hvor du har lyst, når du har lyst.

Hvis du velger en mer utradisjonell bil til ferien, som en åpen Cabriolet, så kan du få opplevelsen av å komme helt tett på naturen. Se for deg dette, du cruiser nedover Europa med håret blafrende i vinden, omringet av maleriske landskaper så lang øyet kan se. Det er helt klart en reise som har potensiale til å bli den ferien som aldri vil gå i glemmeboken.